Winkelwagen  |  Leeg Support Inloggen
Home
Home
Webhosting
Webhosting
Domeinen
Domeinen
VPS
VPS
RackDisk
RackDisk

Nieuw
Dedicated Servers
Dedicated Servers
SSL Certificaten
SSL Certificaten
Webdesign
Webdesign

Home Support
www.   
SupportOp deze pagina vindt je informatie over de support die we bieden op onze producten en diensten.

Inleiding: jouw mening telt!

RackWerk streeft ernaar deze website met daarbinnen alle trajecten van interactie met jouw als klant zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zijn van mening dat internetdiensten in de huidige tijd niet alleen toegankelijk moeten zijn voor technici en experts, maar voor iedereen.

Om onze dienstverlening op een peil te krijgen waarbinnen deze visie bij RackWerk werkelijkheid wordt, stellen we jouw mening zeer op prijs. Mocht je vinden dat bepaalde delen van de website duidelijker of eenvoudiger kunnen, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Je kunt hier klikken om direct naar ons contactformulier te gaan.

Veelgestelde vragen

Mogelijk is de vraag die je hebt al eerder aan ons gesteld. RackWerk heeft daarom een lijst met veelgestelde vragen op de website opgesomd. Om deze te bekijken kun je hier klikken.

Contact opnemen

Als je na de bovenstaande opties bekeken te hebben nog steeds een vraag of probleem, waarbij je graag hulp of opheldering wenst, dan kun je hier contact met ons opnemen.
© 2010 - 2017 RackWerk Hosted Solutions. Alle rechten voorbehouden.