Winkelwagen  |  Leeg Support Inloggen
Home
Home
Webhosting
Webhosting
Domeinen
Domeinen
VPS
VPS
RackDisk
RackDisk

Nieuw
Dedicated Servers
Dedicated Servers
SSL Certificaten
SSL Certificaten
Webdesign
Webdesign

Home
www.   
Gerelateerde pagina's
Domeinen
Domeincheck
RackDisk
VPS
WebhostingShared webhosting biedt de mogelijkheid om je website snel en eenvoudig online te krijgen. Alle webhostingpakketten bieden ondersteuning voor MySQL & PHP (Linux) of ASP.net (Windows) en beschikken over het Plesk control panel. Met dit control panel kun je zaken zoals het aanmaken en beheren van mailaccounts, instellingen voor je website en ook statistieken eenvoudig beheren en inzien.

Daarnaast is het vanuit dit control panel eenvoudig diverse applicaties met een muisklik te installeren op je website. Blogs, forums en zelfs webshops behoren tot de mogelijkheden.

Kies het gewenste besturingssysteem om de beschikbare pakketten hieronder te tonen:
Linux
Windows

* Bedrag excl. BTW


Linux of Windows?

RackWerk biedt je bij de keuze voor een webhostingpakket twee verschillende besturingssystemen:

Linux webhosting geeft je de beschikking over een groot aantal scripting talen, zoals Php, Perl en Python. Linux is een open source besturingssysteem en kan overweg met alle open source technologie├źn en ontwikkelplatformen. Dit zorgt ervoor dat Linux hosting iets goedkoper is dan Windows webhosting.

We maken het je gemakkelijk om bijvoorbeeld een blog of webwinkel op te zetten. Rackwerk webhosting biedt bij Linux webhosting een verzameling aan direct beschikbare gratis software, waaronder Wordpress, Magento, Drupal, Mantis, Squirrelmail en MediaWiki.

Windows webhosting is met name geschikt voor ASP en .NET applicaties en kan overweg met onder andere Visual Basic, Microsoft Access en Microsoft SQL. Windows ontwikkelsoftware is zeer krachtig en gebruiksvriendelijk. Maak je voor jouw website gebruik van software van Microsoft, dan is Windows webhosting de beste keuze.Bedankt voor je intresse in dit product.

Je kunt hieronder kiezen deze per jaar of per maand te bestellen.

We raden je aan te kiezen voor de optie "Jaar"; hierbij ontvang je slechts eenmaal per jaar een rekening en maak je bovendien elk jaar een maand gratis gebruik van dit product.

© 2010 - 2017 RackWerk Hosted Solutions. Alle rechten voorbehouden.